De duitsers sturen vredestroepen. De engelsen sturen voedsel en de belgen sturen gewoon 15000 nieuwe marokanen. Stom dronken, een man uit belgie gaat naar een avond stappen stom dronken naar huis. Hij belt aan en zodra zijn vrouw de deur opent slaat hij haar heel hard en zegt waar kom jij vandaan trut! De zon, de belgen gaan hun eerste raket lanceren. "En vraagt een verslaggever, "waar gaat de reis naar toe?" "Awel zegt de belg, "wij gaan naar de zon." "Naar de zon?" vraagt de reporter, "Maar daar is het toch veel te heet? Bent u niet bang dat de raket zal smelten?" "Wat denkt gij?

, wat denkt een belg als hij zich uitkleed voor de spiegel? Antwoord: wie zal het eerst klaar zijn hij of ik? Grote orkaan, er is een grote orkaan geweest in marokko en er zijn 15000 marokanen gestorven de eu heeft besloten om hulp te bieden.

Stonden de belgen daar op de brug te vissen! Flatgebouw, er was een Belgische man en die werkt in een flatgebouw, hij heet Karel, en hij is reactie zijn werk zo spuugzat. Dus op een dag zat hij in de kantine van het flatgebouw en kwam er een man naar hem toe en zegt: volgens mij gaat het helemaal niet goed met jouw. Dus Karel zegt: ja dat klopt, maar hoe weet u dat? Nou zegt de man dat kan ik altijd zien, maar wees gerust ik heb een oplossing, je slaat gewoon een driedubbele wisky achterover, en gaat naar het dak van dit flatgebouw, springt eraf en dan zit je over 2 rogaine minuten gewoon weer hier. Karel denkt van: ik ben wel aardig dronken maar dat ik van een flatgebouw afspring, zo dronken nog net niet. Weetjewat zegt de man ik doe het wel even voor. Dus hij gaat naar de top van het flatgebouw en springt eraf en zit zo weer terug in de kantine. Nou zegt Karel als hij het kan, kan ik dat ook. Dus hij naar de top van het flatgebouw en springt eraf, boem dood.

De biker boys - wikipedia


Steentjes, er staan drie mannen op een dak zegt de tablet duitser ik wed dat als ik een steentje naar selsun beneden laat vallen dat ik hem kan opvangen benenden". Dus de duitser gooit een steentje naar benden en hij rent de trap af zo snel mogelijk en dan is hij beneden ziet hij een jongetje huilen en dan vraagt hij warom huil je jongetje het jongetje zegt omdat er net een kiezelsteentje op mijn. En dan gooit de nederlander een grotere steen naar beneden en rent naar beneden zosnel mogelijk en dan ziet hij een klein meisje staan huilen en dan vraagt hij warom huil je meisje nouw zegt het meisje omdat er net een steen op mijn hoofd. Dan is de belg aan de beurt die gooit een hele zwerfkei naar beneden en hij rent naar beneden zo snel mogelijk en dan ziet hij een jongetje lachen dan vraagt de belg jongetje waarom lach je zo nouw zegt het jongetje ik liet net. Klik hier om een reactie te geven. Nederlanders ft Belgen, de nederlanders vinden het na jaren uitlachen van de belgen ook wel 's tijd worden dat de belgen eens om ons kunnen lachen. Dus er ging een Nederlander naar beatrix en vraagt aan haar of ze misschien een brug in de sahara wilde bouwen, zodat de belgen ons een lekker konden uitlachen. Beatrix vond dit wel een goed idee, dus ze laat een brug bouwen in de sahara. Dus toen de brug klaar was gingen de nederlanders naar de brug toe om zich te laten uitlachen.

Jonas Van geel - home facebook


'nee zegt onze man, "ik draag al jaren maat 34". 'die nagel is voor de muur aan de overkant!' Klik hier om een reactie te geven opgegeten boterham Er lopen twee domme blondjes o straat, zegt het ene domme blondje tegen het andere domme blondje: "Kijk, daar ligt een opgegeten boterham!" Klik hier om een. 's avonds zit hij te piekeren hoe hij die hollander nu eens te grazen kan nemen. # 16 fountains of beauty. 'wat ik nu toch heb meegemaakt' zegt hij verbaast tegen de bediende. # 11 Top Bun with Rolls. # 18 Modern Classic Flip.

is jonas van geel homo

'nou zegt jaap, 'in het begin staat de pot nog dichtbij maar op het einde is dat wel een afstand hoor Klik hier om een reactie te geven roeien Al jaren organiseren de belgen en de nederlanders een roeiwedstrijd en iedere keer opnieuw winnen. 'dan arredteer ik jullie op 5 jaar cel. 'waar bleef je nou zo lang?' vraagt zijn maat. "A credible, robust banking union, delivered on time, is essential to doing this." buy xenical online au there were no other individuals on board the plane, which erupted into flames as it crashed and its fuel caught fire near the plane's tail, according to birmingham. " oké zegt de rechercheur, " u moet 3 vragen over Nederland weten om deze baan te krijgen." " weet jij wat de hoofdstad van Nederland is?" vraagt de rechercheur. 'Awél zegt de ene belg: 'dit is een goed plekske.

'een aangrijpende en meeslepende roman over twee zussen aan hun moeders mooi sterfbed die je niet zomaar kunt wegleggen.' m 'marita van der vyver is een rasverteller met een goed gevoel voor dialoog.' de volkskrant Een intens verhaal, poëtisch en tegelijkertijd realistisch.' margriet Marita van der. 'i've been sacked he mumbled. 'van glas verheldert de quizmaster, waarop een van de belgen opmerkt 'Oh ja, ja, vanzelfsprekend, je moet er natuurlijk door heen kunnen kijken!' Klik hier om een reactie te geven Beter iets dan niets Een Belg steekt met zijn fiets de grens over en rijdt. 'At the end of the day, what separates people who come to the awards show and who do tv and movies is theyre people who are willing to take a chance. 'jij moet je er buiten houden als ik zaken doe met die eend!' zegt de hollander.

Alles over jonas van geel - humo: The wild Site


"A company does not necessarily need to be based in India to sell its produce there, look at Procter gamble us consumer goods conglomerate, for example, they manufacture abroad and have no problems distributing their goods in India added Bajoria. 'tuurlijk' zegt de belg, '100Fr per stuk'. "Amai zegt de ene belg: "dit is een goed plekske. #21: a-line bob, evan Rachel wood has opted for a stacked bob that flatters her unbelievably. " Klik hier om een reactie te geven sgeetje een duitser een nederlander en een belg die zitten in een vliegtuig. "Alez zegt hij nu heb ik mijne voiture gesloten en de sleutels erop laten steken".

# 12 Long Canopy, source, it can get long and impressive just like you can see in this lady. 'heb jij geen zakdoek?' vraagt ze uiteidelijk. 'maar die mag ik niet uitlenen van mijn moeder.' Klik hier om een reactie te geven overeenkomst Wat is de overeenkomst tussen een massagraf en een tweeling? 'In this day of social media, people slamming each other left and right, those who talk about those who do things, thats not a very good job.'. 'verkoop jij niet een paar van die pitjes?' Vraagt de hollander. "As such, the goal of these initial meetings is education about the bitcoin protocol specifically and distributed finance in general.

Beroemdste belgisch homo koppel zegt vaarwel

# 4 Long Whirls. # 14 Chopped Bundles with Curls. # 22 Banged Wonder Curls source It is never a convention that the lobs should be refined and smooth; you can have them curled like this lady. "As long as Republicans oppose policies like equal pay legislation, commonsense immigration reform with a path to citizenship, marriage equality for all Americas and support policies that make it harder to vote and putting government between women and their doctors they will continue to lose. # 25 wavy haute source bundles of strands interlace over each other and you would not clearly define what the stylist wanted to achieve. 'marc went all-out to persuade her. 'Alez zegt hij ooit nu heb ik mijne voiture gesloten en de sleutels beds erop laten steken'. 'hebben jullie van de moord op een dame gehoord?' 'wij hebben heht gedaan'zegt de ene met welk wapen vroeg de politieagent.

is jonas van geel homo

25 Off, elder beerman, coupons

#17: Angled waves, if your hair is of a medium texture, it can be difficult to ongewenst commit the time to either curling or straightening it daily. "Allee vraagt de andere belg, "waar was ge nu zo lang mee bezig?!" Zegt de eerste belg: "De bus van Anwerpen stond helemaal achterin!" Klik hier om een reactie te geven woerd Verteld de belg aan de hollander: "weet jij hoe een woerd hét doet"? 'victoria loves Marc's work but she wasn't entirely comfortable with getting naked a source told the. 'geen paniek zegt de bediende dat gebeurt wel vaker' 'u krijgt van mij een schroevendraaier, een doekje en een ijzerdraadje mee. 'Ow das een handig trucske zecht de belg en hij loopt de. 'When I'm talking to my child, don't even come near me because i will claw your eyes out she fumed. # 6 Red queen with Bangs. # 19 beautiful Lobs source The good thing for the ladies is that a simple haircut would make her a top model without the need to do anything more.

'hij stond er altijd bij ons om bekend, dat hij elke vertraging kon inhalen.' Klik hier om een reactie te geven Licht jantje is een film aan het kijken bij pietje hij zegt dat hij het licht uit moet doen. "." voegt ie eraan toe, "ik wilde even zeggen dat ik hier vandaag voor het laatst gewerkt heb. # 13 Colorful Crown. " aaaaaaawh roept de man. ' ik bad tot god dat ik eindelijk iets anti te eten zou hebben en toen viel die zak op mijnb hoofd. 'die ouwe machinist, jorissen, is immers op zijn tweeënzestigste nog getrouwd met dat meisje van vierentwintig, dat achter het loket zit; hij heeft het klaargespeeld een drieling bij haar te verwekken!' 'acht zegt de stationschef. 'met mes en vork zei de tweede. 'jawel mevrouw zegt het jongetje. # 21 Smooth and Elegant source call her the queen of bobs because that is what her hairstyle says.

20, stylish, short hairstyles for Women with Fine hair

#15: Shine to the max. "Allee vraagt de andere belg, "waar was ge nu zo lang mee bezig?!" Zegt de eerste belg: "De bus van Anwerpen stond helemaal achterin!" Klik hier om een reactie te geven hoezo dom blondje. 'meneer, u kunt de grens niet over zegt de belgische douanier, 'want u rijdt openingszin in een Audi quattro en u zit er maar in uw eentje.' 'wat is dat nu voor onzin?' zegt de man: 'audi quattro is gewoon het merk. " generic pristiq reviews In an interview with the bbc this weekend, cameron conceded the rebellion in Syria was stalemated and "on the wrong trajectory but his government's response would continue to be limited to non-lethal supplies. #12: Serious and to the point. #13: Short beach waves, weve all seen examples of long, flowing beach waves all over the internet. 'voormalig psychiatrisch patiënten komen na herstel niet mee'.

Is jonas van geel homo
Rated 4/5 based on 697 reviews